Tratament rejuvenare vaginală Exilis Ultra 360 FEMME

Tratamentele de rejuvenare reprezintă încă un mit pentru unele persoane, în special procedurile aplicate zonei intime. Un tratament de rejuvenare vaginală Exilis Ultra 360 FEMME are însă beneficii pe care cu greu le veți putea obține prin orice altă tehnică sau prin orice alt tratament de ordin estetic.

Procedura de rejuvenare cu ajutorul aparaturii Exilis Ultra 360 FEMME oferă cea mai avansată tehnologie non-invazivă în tratamentul complet, sigur și eficient al feței, corpului și chiar a zonei intime: RADIOFRECVENTA. Aceste tratamente s-au dovedit de-a lungul timpului cele mai eficiente modalități din punct de vedere științific și al rezultatelor oferite, pentru remodelarea corporală, combaterea depunerilor localizate de grăsimi, pentru eliminarea ridurilor și pentru lifting.

Iar în cadrul tratamentului de rejuvenare vaginală, tehnologia de ultimă generație ajută chiar și în cazul problemelor de incontinență urinară, oferind o mai bună sănătate generală a zonei intime.

Care sunt principalele beneficii ale acestui tratament de rejuvenare vaginală Exilis Ultra 360 FEMME?

Printr-o procedură de rejuvenare vaginală se obțin o serie de beneficii unice, care cresc sănătatea zonei intime și chiar îmbunătățesc semnificativ senzațiile din timpul actului sexual, prin îmbunătățirea fluxului de sânge din zona tratată și prin accelerarea producției de colagen. Astfel, veți beneficia și de o serie de beneficii de ordin estetic în urma unui tratament de rejuvenare vaginală ULTRA 360 FEMME, dar vă veți bucura și de beneficii de ordin medical.

Iată principalele beneficii oferite de această tehnologie absolut revoluționară

 • micșorarea labiilor și a dimensiunii introitusului (deschiderii vaginale)
 • micșorarea canalului vaginal și îmbunătățirea procesului de lubrifiere naturală
 • liftingul labiilor mici și tonifierea acestora
 • tonifierea perineului
 • creșterea fluxului sangvin către clitoris
 • tratarea incontinenței urinare

Dacă doriți mai multe detalii despre cum vă poate ajuta un astfel de tratament de rejuvenare sau dacă doriți să știți în ce condiții puteți realiza o astfel de procedură, apelați cu încredere la medicii specialiști Femina’s Health Center. Echipa noastră vă va oferi consiliere gratuită prin telefon.

Sunați acum pentru a stabili dacă aveți nevoie de o intervenție de rejuvenare și pentru a discuta despre beneficiile acestei proceduri în funcție de zona pe care doriți să o tratați. Vă puteți adresa specialiștilor noștri și prin completarea formularului de mai jos!

Vă reamintim că procedura de rejuvenare pe baza tehnologiei Exilis Ultra 360° de ultimă generație poate fi aplicată atât în zona intimă, dar și în zona facială sau pe alte zone ale corpului dumneavoastră, afectate de depuneri de grăsime, riduri sau alte probleme de ordin estetic.  

Tehnologia Exilis Ultra 360 - cea mai eficientă și modernă soluție de rejuvenare facială, rejuvenare corporală sau rejuvenare vaginală

Noua procedură de rejuvenare bazată pe aparatura Exilis Ultra 360 FEMME se bazează pe o tehnologie inovatoare, RADIOFRECVENTA, recunoscuta pentru tratarea extrem de rapidă și non invazivă a zonei expuse la tratament.

Cum funcționează Tehnologia Radiofrecvenței?

Radiofrecvența reprezintă o tehnologie de ultimă generație, cu ajutorul căreia se pot face intervenții de remodelare și rejuvenare non-invazive și nedureroase asupra feței, corpului sau chiar zonei intime. Această tehnologie se bazează pe impulsul termic creat de aparatul specific, care activează la nivelul profund al pielii fibrele de colagen stimulând astfel regenerarea țesuturilor.

Tehnologia de ultimă oră are la bază undele electromagnetice. Acestea penetrează toate cele trei straturi ale pielii, ajungând să creeze în zona tratată un câmp electromagnetic. Energia  generată de aparat este transformată în căldură, care se poate regla în funcție de tratament și de tipul pielii pentru a stimula secreția fibroplastelor în ceea ce privește crearea noilor fibre de colagen și elastină. Acestea, odată sintetizate, au un puternic efect de tonifiere și întindere a pielii, lăsând tenului un aspect frumos, sănătos și strălucitor pe termen lung.   

Utilizarea tehnologiei cu radiofrecvență în diverse tipuri de rejuvenare: facială, corporală, vaginală

Pentru utilizarea facială aparatul este prevăzut cu multiple modalități de setare rapidă a parametrilor în timpul terapiei, prin intermediul ecranului tactil, special destinate protecției maxime a pacientului și controlului din parte medicului. De asemenea, pentru rejuvenarea corporala există diferiți parametri selectabili pe ecran, iar aparatul este dotat și cu o funcție de răcire diferențiată a pielii în funcție de adâncimea de penetrare a țesutului.

Iar pentru rejuvenrarea vaginală, aparatul combină o tehnologie revoluționară, utilizând simultan efectele radiofrecvenței și ale ultrasunetelor pentru rezultate rapide și eficiente și pentru o tratare non-invazivă a zonei intime.

tratament rejuvenare vaginala

Recomandările Medicului: De ce să alegeți clinica Femina's Health Center pentru un tratament de rejuvenare?

Fie că discutăm despre un tratament de rejuvenare facială sau corporală sau facem referire la procedura de rejuvenare vaginală Exilis Ultra 360 FEMME, este important ca aceste proceduri să fie realizate de către un medic specializat, care deține informațiile și aptitudinile necesare pentru a utiliza cea mai nouă tehnologie, ULTRA 360 FEMME.

În cadrul clinicii Femina’s Health Center toate tratamentele de rejuvenare facială, corporală sau vaginală sunt efectuate de medici specialiști, cu experiență și cu certificări în domeniu. Așadar, siguranța pacientului, dar și obținerea unor rezultate eficiente pe termen lung sunt prioritare.

Dacă doriți să vă bucurați de beneficiile unui tratament de rejuvenare vaginală sau de o astfel de procedură aplicată în orice altă parte a corpului, asigurați-vă că apelați la profesioniști! Contactați-ne pentru a stabili dacă aveți nevoie de o astfel de intervenție și pentru a discuta GRATUIT modalitățile în care veți putea beneficia de aceasta în cadrul clinicii noastre.  

Specialiștii Femina’s Health Center oferă consiliere telefonică gratuită tuturor celor interesați de această tehnologie și de beneficiile pe care procedura le poate aduce în viața voastră. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin telefon la numărul 0758 255 838 sau completand formularul de mai jos.

Studii medicale care certifica eficienta tratamentului de rejuvenare Exilis Ultra 360 FEMME

Tehnologia ULTRA 360 FEMME a fost testată de-a lungul timpului și s-a dovedit a fi cea mai eficientă metodă pentru tratamentele de rejuvenare facială, corporală sau vaginală.

În cadrul unui studiu recent, desfășurat în America, de către una din clinicile de specialitate, în parteneriat cu Institutul de Tratamente Laser pentru Piele din Statele Unite, specialiștii demonstrează că în peste 89% dintre cazuri, problemele de incontinență urinară s-au ameliorat, iar în 93% din cazuri cei care au încercat tratamentul au fost mulțumiți de îmbunătățirea performanței în timpul actului sexual.

Puteți consulta studiul complet aici: Studiu BTL Aesthetics

Un alt studiu care certifică eficacitatea și beneficiile acestui tratament este studiul realizat de Zeljka Clark, MD – Jurnalul de Cosmetică și Terapie prin Laser. Acest studiu vorbește despre testele aplicate asupra a 19 femei, timp de 4 săptămâni, utilizându-se această tehnologie și despre rezultatele pe care tratamentul Exilis ULTRA 360 le-a avut după doar câteva ședințe. Detalii puteți gasi aici: Studiul rezultatelor în urma tratamentului de rejuvenare vaginală.

De asemenea, un alt studiu efectuat în Houston, Texas, care atestă beneficiile acestui tratament de rejuvenare vaginală Exilis Ultra 360 FEMME, prin prisma unor medici de specialitate, puteți descoperi aici: Studiu despre Siguranța și Eficacitatea tratamentului Exilis Ultra 360

Iar pe această temă s-au realizat și studii comparative, care au luat în calcul și feedback-ul pacienților ce s-au folosit de acest tratament. Un astfel de studiu puteți descoperi aici.

Ce spun doctorii de specialitate despre acest tratament?

Dr. Moisei Cristina, specialist în cadrul Femina’s Health Center recomandă tratamentul cu radiofrecvență atât pentru tratarea incontinenței urinare incipiente, cât și pentru proaspetele mămici (indiferent de modul în care au născut acestea: natural sau prin cezariană). Tratamentul de rejuvenare vaginală este alegerea ideală pentru acestea.

“Foarte multe femei pe care le întâlnesc zilnic în domeniul meu de practică, ce se luptă cu problemele intime, au apelat la tehnologia Ultra 360 FEMME și primul lor feedback a fost grozav. Un tratament fără durere cu rezultate pe care chiar le pot simți” – Dr. Kimberly L. Evans, Obstetrician, medic ginecolog și specialist în Wellness – Sugar Land, TX.

“Aș estima că peste 75% din pacienții care au încercat ULTRA 360 FEMME au ajuns cel puțin la performanța de a avea un nou organism, fiind mulțumiți de rezultatele vizibile în termen așa de scurt” – Jason Lupton – MD – San Diego Dermatology and Laser Surgery, CA.

Ce spun pacienții despre acest tratament?

“Imediat după naștere, am fost nevoită să apelez la un astfel de tratament, deoarece aveam probleme cu incontinența urinară. În scurt timp rezultatele au început să apară, nu doar în ceea ce privește rezolvarea problemelor de incontinență. Dar tratamentul m-a ajutat și din punct de vedere estetic, zona intimă având unele modificări vizibile încă după prima lună de intervenții” – Daniela, 36 ani, București – mamă a 2 copii

“Acest tratament m-a ajutat enorm să îmi maximizez performanța în timpul actului sexual, iar modificările fizice se simt imediat după tratament. În plus, eu m-am bucurat și de ședințele de rejuvenare facială, pentru a scăpa de riduri și de colăceii inestetici” – Irina, 31 de ani, București

“Am apelat la serviciile clinicii Femina’s Health Center în dorința de a-mi îmbunătăți aspectul de la nivelul feței. Mai precis zona gușei mă deranjează mult. Am încercat de-a lungul timpului diverse proceduri în saloanele de înfrumusețare, dar nu am avut rezultatele dorite. Poate se observa doar o mică îmbunătățire a pielii.

Însă, după ce am început procedura de rejuvenare facială de la această clinică, am văzut o schimbare chiar de la prima ședință. Efectiv zona lucrată (gușa) s-a diminuat fără efort din partea mea și fără dureri. După cea de-a doua ședință s-a observat clar că are efect, gușa scăzând în volum. Procedura în sine este foarte ușoară, se simte o încălzire plăcuta a pielii și pot spune că mi-a indus o stare de relaxare. Voi continua cu ședințele pentru gușă și clar voi încerca și alte zone, nu doar ale feței. Recomand cu multă căldură serviciile Femina’s Health Center.” – Speranța Miu

“Fiind interesata să mă simt bine, să arăt bine, sunt interesată și de starea pielii mele, astfel am ajuns la Femina’s Health Center, obținând un voucher / o ofertă pentru un tratament cu radiofrecvență. De ce radiofrecvență? Pentru că specificațiile acestui aparat performant urmăreau ceea ce-mi doream: atenuarea ridurilor, îmbunătățirea tonusului pielii, pe față și pe corp, dar și eliminarea adipozităților locale, a nodulilor celulitici, stimularea circulației și eliminarea edemelor.

Ceea ce mi-a plăcut foarte mult este că baza tehnicii de radiofrecvență constă în generarea unui șoc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reacție de regenerare din partea organismului. Căldura generată la nivelul pielii, a dermului superficial și profund, determină o contracție imediată a fibrelor și astfel produce colagen nou. Grozav, nu-i așa?!

Efectul de netezire, de îmbunătățire a aspectului pielii s-a observat de la prima ședință, însă, după câteva săptămâni de proceduri, rezultatul a fost deosebit: piele mai netedă, mai fermă, iar eu, mai bine dispusă :). Precizez că la Femina’s Health Center am întâlnit o atmosferă plăcută și persoane competente, calde și atente, care m-au făcut să mă simt în siguranța. Voi reveni în acest centru și îl recomand cu drag!” – Roxana M.

* testimonialele sunt reale, însă pentru a păstra confidențialitatea pacienților, am apelat la schimbarea identității!

Cum funcționează acest tratament de rejuvenare vaginală Exilis Ultra 360 FEMME?

Aparatura EXILIS ULTRA 360 folosește pentru tratament un dispozitiv modern cu două capete de tratare, pentru a stimula în același timp cele două zone țintă: canalul vaginal și zona labială. Pentru tratamentul labiilor, este încălzită zona vulvară, aparatura folosindu-se de tehnologia radiofrecvenței. În același timp se stimulează și nivelul de colagen și aportul de sânge, efectul fiind acela de reîntinerire a zonei. Energia termică la care sunt expuse zonele de tratament face ca fibrele vechi de colagen să se rupă, încurajând astfel formarea de noi fibre.

Pentru tratarea canalului vaginal se utilizează un capăt de tratare diferit, acesta intrând în canal și folosind undele de radiofrecvență pentru a stimula producerea de colagen și pentru a îmbunătăți microcirculația sangvină la nivelul zonei tratate.

Această tehnologie, Exilis ULTRA 360 FEMME, este cu siguranță cea mai nouă și cea mai eficientă, demonstrat științific, pentru toate procedurile de rejuvenare: facială, corporală, vaginală. Tratamentul de rejuvenare vaginală asigură o alternativă non-invazivă, nechirurgicală și foarte eficientă pentru întreținerea completă a vaginului și pentru remodelarea zonei intime.

rejuvenare vaginala inainte si dupa

Pentru cine este recomandat acest tratament de rejuvenare vaginală?

Procedura de rejuvenare vaginală este binevenită în cazul femeilor care au devenit proaspete mămici, dar este recomandat și pentru cele care au suferit o bruscă scădere în greutate sau care doresc să-și tonifice și remodeleze zona intimă.

După cum spuneam, în cadrul clinicii Femina’s Health Center, Dr. Moisei Cristina recomandă tratamentul cu radiofrecvență în special pentru mămici și pentru persoanele cu probleme de incontinență urinară.

Tratamentul este indicat pentru obținerea unei zone intime sănătoase, estetice și îngrijite. Așadar, poate fi recomandat în cazul fiecărei femei care are grijă de sănătatea sa intimă. Dacă doriți mai multe detalii sau vreți să știți dacă aveți nevoie de o astfel de procedură, contactați-ne! Medicii specialiști Femina’s Health Center oferă consiliere telefonică gratuită în acest sens. Contactați-ne telefonic sau prin completarea formularului de mai jos!

Cum te pregătești pentru efectuarea unui tratament de rejuvenare vaginală Exilis Ultra 360 FEMME?

Există anumite recomandări din partea medicilor specialiști în ceea ce presupune pregătirea pre-tratament pentru o astfel de procedură. Ca și în cazul rejuvenării faciale sau corporale, în cazul tratamentului pentru zona intimă este bine să țineți cont de acestea.

Înainte de tratament este recomandat:

 • să păstrați o dietă sănătoasă bogată în lichide (beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi cu 2 zile înainte de procedură și timp de 4 zile după)
 • să evitați cofeina sau diureticile cel puțin cu 24 de ore înainte de procedură
 • să purtați haine confortabile și lenjerie intimă confortabilă în ziua tratamentului
 • să vă epilați înainte de tratament în zona intimă (sau în zona în care veți aplica tratamentul)
 • pentru rejuvenarea vaginală este recomandat să efectuați un examen ginecologic în prealabil

În ziua de tratament este recomandat:

 • vă adresați specialistului pentru a pregăti zona de tratament (se va aplica un gel special pentru a ușura deplasarea aparaturii de-a lungul corpului sau în zona tratată)
 • veți resimți diverse senzații de căldură de-a lungul tratamentului, dat fiind faptul că vă expuneți la diverse temperaturi. De obicei este o senzație confortabilă, dar dacă resimțiți dureri adresați-vă specialistului. Acesta va regla intensitatea temperaturii și va seta aparatul pentru a vă fi confortabil.

După tratament este recomandat:

 • să faceți 30 de minute de exerciții fizice ușoare în următoarele 12 ore de la tratament
 • să vă abțineți de la fumat, consum de alcool și să evitați alte proceduri chirurgicale, tratamente medicamentoase și să vă hidratați, asta pentru a vă putea bucura de rezultate optime
 • dacă apar senzații de usturime, umflături sau roșeață și sensibilitate în zona tratată care durează mai mult de 48 de ore, adresați-vă specialistului.

Cât costă un tratament de rejuvenare vaginală prin intermediul acestei tehnologii?

Ca și în cadrul procedurii generale de rejuvenare corporală sau facială, costul unei ședințe de rejuvenare vaginală poate să difere, în funcție de complexitate și de zonă. Puteți verifica lista de prețuri complete aici sau puteți să contactați telefonic specialiștii noștri, la numărul de telefon 0758 255 838, pentru o ședință de consiliere gratuită și pentru mai multe detalii.

De asemenea, ne puteți contacta, utilizând formularul de mai jos!

Care sunt contraindicațiile acestui tratament!

Acest tratament de rejuvenare vaginală nu este indicat dacă:

 • sunteți gravidă sau vă aflați în perioada de alăptare
 • aveți instalat un pacemaker sau suferiți de anumite afecțiuni cardiovasculare
 • purtați sterilet
 • suferiți sau ați suferit în trecut de o afecțiune cronică gravă (în special infecții în zona intimă)
 • aveți un istoric de tratamente cu radioterapie
 • ați luat un tratament pe bază de retinoizi în ultimele 12 luni
 • suferiți de una dintre următoarele afecțiuni medicale: boală vasculară, vene varicoase, boală arterială periferică, tromboflebită sau tromboză sau tulburări de sângerare cunoscute, nevralgie sau neuropatie acută.

Bucurați-vă de cea mai eficientă metodă testată și demonstrată științific pentru redefinirea siluetei: tehnologia Exilis Ultra 360 FEMME!

Dacă doriți și alte detalii despre această tehnologie, despre procedurile de rejuvenare facială, corporală sau intimă sau dacă vreți să aflați mai multe detalii tehnice despre aparatura utilizată de noi la clinica Femina’s Health Center, contactați-ne!

Sunați acum la numărul de telefon 0758 255 838 sau trimiteți-ne un email la adresa office@feminasmed.ro pentru a intra în legătură cu un specialist din clinica noastră!

De asemenea, ne puteți contacta, utilizând formularul de mai jos!

Cere acum o ofertă pentru tratamentul de rejuvenare vaginală

Rezultatele pot varia de la persoană la persoană și depind de durata tratamentului, de frecvența administrării și de reacția de răspuns individuală.