Termeni si conditii &Politica de confidentialitate

Definitii

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre feminasmed.ro si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual https://feminasmed.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre feminasmed.ro fara notificare prealabila.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – feminasmed.ro, cu denumirea comerciala Concept Lucky Bebe SRL, avand sediul social in Str. Tudor Vianu 5-7,Bucuresti Sectorul 1, CIF 27768435 J40/11753/2010.

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de Proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Site – domeniul feminasmed.ro si subdomeniile acestuia.
Documente Contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul feminasmed.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.

Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Preturile produselor din comanda sunt valabile 3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Utilizatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

Toate desenele, elementele de grafica si design care apar pe site, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea feminasmed.ro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Toate elementele de continut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafica si design care apar pe site, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a feminasmed.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect prin licente de utilizare si/sau publicare.

Utilizatorului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui element continut de mai sus in orice alt context decat cel original intentionat de feminasmed.ro, includerea oricarui element de continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al feminasmed.ro asupra elementelor de continut precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea elementelor de continut, decat cu acordul scris expres al feminasmed.ro.

Drepturile asupra continutului site-ului

Intreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin feminasmed.ro.

Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al feminasmed.ro. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).

(ii) sunt permise link-urile catre site-ul feminasmed.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea feminasmed.ro – link catre continutul site-ului)

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul feminasmed.ro.

Feminasmed.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa mail office@feminasmed.ro, cu specificatia „In atentia agentiei”.

Orice persoana care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea feminasmed.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Feminasmed.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Feminasmed.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

Limitarea raspunderii administratorului site-ului

Feminasmed.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, feminasmed.ro va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, feminasmed.ro va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.

Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.

Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail office@feminasmed.ro, pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodata, Utilizatorii trebuie sa aiba in vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.

Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca feminasmed.ro nu garanteaza:

ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;
ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;

  • ca informatiile sau serviciile de pe site vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
  • pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere;
  • ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori – fata de acest aspect, feminasmed.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Feminasmed.ro nu este responsabila pentru eventuale inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site de catre Utilizatori. Totodata, Utilizatorii inteleg si accepta ca feminasmed.ro este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere feminasmed.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora, feminasmed.ro si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Feminasmed.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure feminasmed.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Feminasmed.ro nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului feminasmed.ro, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.

Abonarea Utilizatorilor la newslwettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.

Fata de faptul ca accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” in pagina vizitata.

Politica de cookie-uri

Un cookie este un fişier text care conţine mici fragmente de informaţii trimise navigatorului tau şi memorate in computerul, telefonul tau mobil sau alt dispozitiv, atunci cand vizitezi un site. Acest fişier cookie trimite informaţii inapoi catre site ori de cate ori il revizitezi.

Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care raman in computerul tau pana cand le ştergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar pana cand inchizi fereastra navigatorului tau. Cookie-urile pot fi ale parţii-gazda (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care il vizitezi, sau ale unor parţi terţe, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care il vizitezi.

Cum utilizeaza Feminasmed.ro cookie-urile?

Utilizam cookie-urile pentru a imbunataţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta sa navighezi mai eficient de la o pagina la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, in general, pentru a imbunataţi experienţa utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din urmatoarele categorii:

Cookie-uri strict necesare:

Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru ca tu sa poţi naviga pe site şi sa foloseşti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.

Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra inregistrarea şi autentificarea utilizatorului. Fara aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale parţii-gazda (first-party) şi pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor funcţiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru performanţa:

Aceste cookie-uri colecteaza informaţii despre cum utilizeaza vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colecteaza informaţii care identifica vizitatori individuali. Toate informaţiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate şi anonime.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

  • realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre
  • masura impactul campaniilor noastre publicitare.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale parţii-gazda sau ale unor parţi terţe. Pe scurt, aceste cookie-uri colecteaza informaţii anonime despre paginile vizitate şi reclamele vizualizate.

Cookie-uri pentru funcţionalitate:

Aceste cookie-uri permit unui site sa memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau ţara in care te afli) şi ofera opţiuni imbunataţite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informaţiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate şi ele nu pot inregistra activitaţile tale de navigare pe alte site-uri.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

memora daca ai beneficiat deja de un anumit serviciu
imbunataţi experienţa in general pe tot site-ul, memorand preferinţele tale.

Cookie-uri pentru publicitate:

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de cate ori vezi o reclama, precum şi pentru a masura impactul campaniilor publicitare.

Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.

Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terţe parţi, cum ar fi companiile de publicitate şi agenţii lor, şi pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terţe parţi.

Cookie-uri pentru sociale:

– aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe feminasmed.ro pe respectivele retele. Feminasmed.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

Cum sa administrezi & ştergi cookie-uri

Daca vrei sa impui restricţii, sa blochezi sau sa ştergi fişiere cookie, poţi s-o faci modificand setarile navigatorului tau de web. Utilizarea feminasmed.ro fara respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denota consimţamantul vizitatorilor pentru utilizarea de catre noi a unor astfel de tehnologii şi pentru prelucrarea informaţiilor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protectia datelor cu caracter personal, am implementat masuri specifice de protectie, luand in considerare legislatia romana, precum si cerintele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 – aplicabil in intreaga Uniune Europeana incepand cu data de 25 mai 2018 („Regulamentul”).

Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie prin care dvs. puteti fi identificat, in special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate in legatura cu identitatea dvs. fizica, fiziologica, genetica, psihica, economica, culturala sau sociala.

Societatea noastra ia toate masurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protectia datelor cu caracter personal, iar prezentele condiţii reprezinta notificareastabilita de art. 13 sau 14 din Regulament prin care explicam de ce colectam datele dvs. cu caracter personal, modul in care protejam aceste date, precum si care sunt drepturile dvs. in legatura cu aceasta colectare de date.

Va incurajam sa cititi cu atentie documentul si sa ne solicitati orice informatie suplimentara sau orice lamurire pe care o considerati necesara, cu privire la continutul acestei informari.

Datele avand caracter personal pe care le colectam, temeiurile colectarii si scopurile colectarii

In cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site si utilizator, colectam si prelucram datele dvs. avand caracter personal, colectarea si prelucrarea acestor date fiind necesara furnizarii de continut informativ si promotional catre utilizator, in urma completarii, de catre acesta, a datelor cu caracter personal in mod voluntar, in cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre sectiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obtinerea de informatii personalizate sau beneficii comerciale, in cadrul campaniilor promovate pe site.

Temeiurile colectarii de date cu caracter personal pe site pot fi urmatoarele:

persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice
prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract.
prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului.
prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice
prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta in exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul.
prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

In enumerarile de mai jos va prezentam in mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum si temeiul, scopul si durata colectarii acestora. Furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu exceptia celor care vizeaza Cookies.

Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru Utilizatorii care le transmit.

Date avand caracter personal pe care le colectam:

Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, date de localizare geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal:

Pentru furnizarea accesului la continut si raspunsuri la intrebari si solicitari transmise de catre utilizator online, pentru transmiterea de comunicari, oferte si beneficii constand in acces la servicii si produse

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:

In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

Date avand caracter personal pe care le colectam:

Cookies, marcaje de timp (data si ora accesarii), istoricul navigarii pe site

Temeiurile colectarii acestor date:

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal:

Pentru monitorizarea traficului site-ului si a istoricului accesarilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de continut si identificarea continutului cel mai relevant pentru utilizator.

Modalitatea si perioada de colectare a datelor

In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

Modul de pastrare a datelor dvs. avand caracter personal, locatie, perioada de pastrare

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar, in cazurile in care avem o obligatia legala de a pastra datele dvs. cu caracter personal o anumita perioada de timp, perioada de pastrare va fi cea prevazuta de lege. In functie de situatia concreta, aceasta perioada va varia, putand fi cuprinsa intre 1 zi si 10 ani.

Pentru o buna intelegere a modului de pastrare, a locatiei in care datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate si a perioadei exacte pentru care aceste date vor fi pastrate in evidentele sau in sistemele noastre, va rugam sa consultati tabelul de mai sus.

In scopul garantarii dreptului utilizatorului de a fi protejat in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date avand un caracter sensibil sau care sunt apte sa afecteze drepturile intr-o maniera semnificativa, masuri speciale de natura tehnica si organizatorica, care sa protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal si exercitarea acestora

In vederea protejarii la un standard cat mai ridicat a datelor utilizatorul are serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezentam pe scurt in cele ce urmeaza, rugandu-va ca pentru orice detalii suplimentare sa nu ezitati sa contactati responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul societatii noastre.

Dreptul de acces

Utilizatorul are dreptul de a obtine accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucram, precum si dreptul de a obtine copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie va va fi oferita de catre noi in mod gratuit, urmand ca eventualele copii suplimentare pe care le veti solicita sa poata fi supuse unei taxe corespunzatoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor avand caracter personal va poate fi oferita fie in format electronic, fie in format fizic, in functie de solicitarea dvs. şi de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informatiilor despre datele cu caracter personal existente in site, precum si pentru a solicita stergerea partiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata cererea folosind adresa de e-mail office@feminasmed.ro sau sa fie expediata o scrisoare prin posta sau curierat la sediul social al feminasmed.ro.

De asemenea, utilizatorul are dreptul sa obtina orice informatii suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrarii datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam, informatii privind prelucrarea si divulgarea acestor date si orice alte asemenea informatii).

Dreptul la rectificarea datelor

Utilizatorul are dreptul de a obtine rectificarea oricaror inexactitati ce vizeaza datele sale cu caracter personal prelucrate de catre noi. De asemenea, are dreptul de a obtine completarea oricaror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa  office@feminasmed.ro ori de cate ori observa ca exista o inexactitate in privinta datelor sale cu caracter personal sau ca datele sale cu caracter personal prelucrate de catre feminasmed.ro sunt incomplete.

Dreptul la stergerea datelor

Utilizatorul are dreptul la stergerea datelor avand caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce inseamna ca legea instituie anumite limitari in privinta exercitarii acestui drept („dreptul de a fi uitat„).
Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor

Utilizatorul are dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal pe care le colectam si prelucram, in special in cazul in care contesta exactitatea datelor, in cazul in care prelucrarea datelor este ilegala ori in cazul in care prelucrarea acestor date nu mai este necesara, potrivit legii.

Dreptul de a obiecta

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor avand caracter personal de catre noi, in special in cazul in care prelucrarea se realizeaza in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care se afla acesta, caz in care datele acestuia trebuie anonimitate in cel mai scurt timp de la sesizarea obiectarii din baza de date a site-ului si anonimizarea acestora trebuie confirmata utilizatorului.

Dreptul la retragerea consimtamantului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimtamantului, utilizatorul are dreptul de a isi retrage consimtamantul in orice moment, la fel de usor cum l-a si acordat initial. Retragerea consimtamantului nu va afecta insa legalitatea prelucrarii datelor pe care am realizat-o inainte de retragerea consimtamantului. Dreptul la retragerea consimtamantului nu este unul absolut, ceea ce inseamna ca exista cazuri in care datele nu vor fi sterse ca urmare a retragerii consimtamantului (de exemplu in cazul in care datele avand caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul sa se conformeze unei obligatii legale). Aplicarea retragerii consimtamantului se aplica din momentul inregistrarii acesteia si operarea retragerii consimtamantului se va realiza in maximum 3 zile lucratoare de la inregistrare.

Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Societatea noastra.

Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri si dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor sau care afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate printr-un proces decizional automatizat in vederea personalizarii informatiilor şi comunicarilor comerciale adresare dumneavoastra. Procesul decizional automatizat ce implica datele de sanatate are la baza consimtamantul dumneavoastra expres.

In cadrul acestor procese datele dumneavoastra sunt protejate prin masuri de securizare speciala de tipul criptarii datelor si securitatii avansate la nivel de server al bazei de date.

Aveti dreptul de a solicita modificarea modului in care sunt prelucrate automat datele dumneavoastra personale, solicitand verificarea procesului automatizat prin interventie umana. In acest scop va rugam sa ne contactati la adresa de email office@feminasmed.ro.

Exercitarea drepturilor

Pentru ca utilizatorul sa isi poata exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice intrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere lamuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei informari, va rugam sa ne contactati oricand, utilizand informatiile de contact.

Cum se pot transmite cererile sau plangerile – persoana de contact

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul in care datele sunt colectate, prelucrate si protejate sau pentru a cere orice lamuriri referitoare la cele mentionate in acesti Temeri si Conditii orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adresandu-se prin mail la office@feminasmed.ro sau prin corespondenta postala la judet, localitate, strada, numarul, bloc, scara, etaj, apartament, cod postal.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii Romane. Eventualele litigii aparute intre feminasmed.ro si utilizatori/clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti Romane competente.

Modificarea termenilor si conditiilor

Feminasmed.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile cuprinse in Termeni si conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Livrarea serviciilor

Dupa confirmarea platii, clientul va fi contactat telefonic in maxim 3 zile pentru o programare. Livrarea serviciilor se va realiza conform programarii stabilite telefonic direct cu pacienta si in functie de disponibilitatea clinicii.

Politica de retur
Programarile pentru care s-a facut deja plata pot fi amanate daca cererea de amanare se face cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora programarii. Sumele achitate pentru serviciile oferite de FeminasMed / Concept Lucky Bebe SRL nu se returneaza, insa daca pacientii nu mai doresc serviciul achizitionat, pot aloca suma platita pentru achizitia unui alt serviciu oferit de clinica FeminasMed / Concept Lucky Bebe SRL, cu conditia ca cererea pentru inlocuirea serviciului sa se faca cu minim 24 de ore inainte de data si ora programarii respective. Inlocuirea se va face in limita sumei platite, insa, daca pacientele doresc un serviciu cu pret mai mare, pot plati diferenta dintre plata facuta deja si costul serviciului pentru care opteaza. Altfel, sumele nu se returneaza si nu pot fi folosite pentru alte servicii.