Tratamente de rejuvenare vaginală prin injectarea de plasmă (PRP)

Tratamentele de rejuvenare reprezintă încă un mit pentru unele persoane, în special procedurile aplicate zonei intime. Un tratament de rejuvenare vaginală Platelet Rich Plasma, PRP are însă beneficii pe care cu greu le veți putea obține prin orice altă tehnică sau prin orice alt tratament de ordin estetic.

Procedura de rejuvenare cu ajutorul aparaturii Platelet Rich Plasma, PRP oferă cea mai avansată tehnologie non-invazivă în tratamentul complet, sigur și eficient al feței, corpului și chiar a zonei intime: INJECTAREA CU PLASMĂ. Aceste tratamente s-au dovedit de-a lungul timpului cele mai eficiente modalități din punct de vedere științific și al rezultatelor oferite, pentru remodelarea celulelor stem vaginale, pentru refacerea tonusului și a consistenței mucoasei vaginale. Acesta îmbunătățește textura și calitatea pielii din jurul vaginului și de la nivelul labiilor, oferind un aspect întinerit și neted.

Iar în cadrul tratamentului de rejuvenare vaginală, tehnologia de ultimă generație ajută chiar și în cazul problemelor de incontinență urinară, oferind o mai bună sănătate generală a zonei intime.

Care sunt principalele beneficii ale acestui tratament de rejuvenare vaginală Platelet Rich Plasma (PRP)?

Printr-o procedură de rejuvenare vaginală se obțin o serie de beneficii care cresc sănătatea zonei intime și chiar îmbunătățesc semnificativ senzațiile din timpul actului sexual, prin îmbunătățirea fluxului de sânge din zona tratată și prin accelerarea producției de colagen. Astfel, veți beneficia și de o serie de beneficii de ordin estetic în urma unui tratament de rejuvenare vaginală PRP, dar vă veți bucura și de beneficii de ordin medical.

Iată principalele beneficii oferite de această tehnologie absolut revoluționară:

 • micșorarea labiilor și a dimensiunii introitusului (deschiderii vaginale)
 • micșorarea canalului vaginal și îmbunătățirea procesului de lubrifiere naturală
 • liftingul labiilor mici și tonifierea acestora
 • tonifierea perineului
 • creșterea fluxului sangvin către clitoris
 • tratarea incontinenței urinare

Dacă doriți mai multe detalii despre cum vă poate ajuta un astfel de tratament de rejuvenare sau dacă doriți să știți în ce condiții puteți realiza o astfel de procedură, apelați cu încredere la medicii specialiști Femina’s Health Center. Echipa noastră vă va oferi consiliere gratuită prin telefon.

Sunați acum pentru a stabili dacă aveți nevoie de o intervenție de rejuvenare și pentru a discuta despre beneficiile acestei proceduri în funcție de zona pe care doriți să o tratați. Vă puteți adresa specialiștilor noștri și prin completarea formularului de mai jos!

Vă reamintim că procedura de rejuvenare pe baza tehnologiei Platelet Rich Plasma (PRP) de ultimă generație poate fi aplicată atât la femei, cât și la bărbați, tratament ce poate fi realizat la orice vârstă și ce poate fi o completare a altor tratamente estetice și/sau medicale. Poate fi aplicat atât la nivel vaginal, cât și la nivel corporal estetic.

De ce să alegi FeminasMed

Oferim o gama largă de servicii medicale, precum medicina morfo-fetală, servicii ginecologice, de estetica, consultații și planuri personalizate nutriție, consiliere psihologică individuală, de cuplu sau de familie

Putem acoperi o sfera vasta de servicii terapeutice, pentru toate grupele de varsta, personalizand interventia si asigurand confidentialitatea.

Sesiuni de grup sau individuale pentru parinti, copii sau angajati, sustinute de specialisti psihologi, psihoterapeuti, medici sau profesori.

Ne asumam inclusiv rolul de a coordona si implementa actiuni publice de psihoeducatie si anti-stigmatizare.

Tehnologia Platelet Rich Plasma (PRP) – cea mai eficientă și modernă soluție de rejuvenare vaginală

Noua procedură de rejuvenare bazată pe aparatura PLATELET RICH PLASMA se bazează pe o tehnologie inovatoare, INJECTAREA CU PLASMĂ, recunoscuta pentru tratarea extrem de rapidă și non invazivă a zonei expuse la tratament.

Cum funcționează Tehnologia Injectării cu Plasmă?

Injectarea cu plasmă reprezintă o tehnologie de ultimă generație, cu ajutorul căreia se pot face intervenții de remodelare și rejuvenare non-invazive și nedureroase atât asupra zonei intime, cât și a altor zone corporale. Această tehnologie se bazează pe plasma care este bogată în pachete sangvine, se mai numește și ”Terapie Vampir” sau ”Plasma Lift”. Acestea conțin factori de creștere ce ajută la stimularea proceselor de regenerare a țesuturilor. De asemenea, ajută la producția de colagen la nivelul zonei intime. Ca rezultat, putem observa o zonă cu o textură ameliorată și o elasticitate mai ridicată, îmbunătățește vascularizația și hidratarea vaginală.

PRP este eficient în diminuarea problemelor ce pot apărea după nașteri, la menopauză sau cauzate de procesul de îmbătrânire (precum uscăciunea vaginală, durerile la contact sexual, reducerea troficității, etc.)

Recomandările Medicului: De ce să alegeți clinica Femina’s Health Center pentru un tratament de rejuvenare?

Discutând despre un tratament de rejuvenare vaginală facem referire la procedura PRP – Platelet Rich Plasma, de aceea este important ca aceste proceduri să fie realizate de către un medic specializat, care deține informațiile și aptitudinile necesare pentru a utiliza această nouă tehnologie, una dintre cele mai noi și revoluționare de pe piață.

În cadrul clinicii Femina’s Health Center toate tratamentele de rejuvenare facială, corporală sau vaginală sunt efectuate de medici specialiști, cu experiență și cu certificări în domeniu. Așadar, siguranța pacientului, dar și obținerea unor rezultate eficiente pe termen lung sunt prioritare.

Dacă doriți să vă bucurați de beneficiile unui tratament de rejuvenare vaginală sau corporală, asigurați-vă că apelați la profesioniști! Contactați-ne pentru a stabili dacă aveți nevoie de o astfel de intervenție și pentru a discuta GRATUIT modalitățile în care veți putea beneficia de aceasta în cadrul clinicii noastre.

Specialiștii Femina’s Health Center oferă consiliere telefonică gratuită tuturor celor interesați de această tehnologie și de beneficiile pe care procedura le poate aduce în viața voastră. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin telefon la numărul 0758 255 838.

Studii medicale care certifica eficienta tratamentului de rejuvenare Platelet RICH PLASMA PRP

Tehnologia PRP a fost testată de-a lungul timpului și s-a dovedit a fi cea mai eficientă metodă pentru tratamentele de rejuvenare vaginală și corporală.

În cadrul unui studiu recent, desfășurat în America, de către una din clinicile de specialitate, în parteneriat cu Institutul de Tratamente Laser pentru Piele din Statele Unite, specialiștii demonstrează că în peste 89% dintre cazuri, problemele de incontinență urinară s-au ameliorat, iar în 93% din cazuri cei care au încercat tratamentul au fost mulțumiți de îmbunătățirea performanței în timpul actului sexual.

Puteți consulta studiul complet aici: Studiu BTL Aesthetics

Un alt studiu care certifică eficacitatea și beneficiile acestui tratament este studiul realizat de Zeljka Clark, MD – Jurnalul de Cosmetică și Terapie prin Laser. Acest studiu vorbește despre testele aplicate asupra a 19 femei, timp de 4 săptămâni, utilizându-se această tehnologie și despre rezultatele pe care tratamentul Platelet Rich Plasma le-a avut după doar câteva ședințe. Detalii puteți gasi aici: Studiul rezultatelor în urma tratamentului de rejuvenare vaginală.

Iar pe această temă s-au realizat și studii comparative, care au luat în calcul și feedback-ul pacienților ce s-au folosit de acest tratament. Un astfel de studiu puteți descoperi aici.

Ce spun doctorii de specialitate despre acest tratament?

Dr. Moisei Cristina, specialist în cadrul Femina’s Health Center recomandă tratamentul cu injectare cu plasmă atât pentru tratarea incontinenței urinare incipiente, cât și pentru proaspetele mămici (indiferent de modul în care au născut acestea: natural sau prin cezariană). Tratamentul de rejuvenare vaginală este alegerea ideală pentru acestea.

“Foarte multe femei pe care le întâlnesc zilnic în domeniul meu de practică, ce se luptă cu problemele intime, au apelat la tehnologia PRP și primul lor feedback a fost grozav. Un tratament fără durere cu rezultate pe care chiar le pot simți” – Dr. Kimberly L. Evans, Obstetrician, medic ginecolog și specialist în Wellness – Sugar Land, TX.

“Aș estima că peste 75% din pacienții care au încercat PRP au ajuns cel puțin la performanța de a avea un nou organism, fiind mulțumiți de rezultatele vizibile în termen așa de scurt” – Jason Lupton – MD – San Diego Dermatology and Laser Surgery, CA.

Care sunt rezultatele terapiei de rejuvenare vaginală Platelet Rich Plasma?

Rezultatele tratamentului PRP sunt vizibile în timp foarte scurt, iar acestea sunt:

 • Oferă un aspect întinerit și o piele mai netedă vulvei
 • Ameliorează incontinența urinară
 • Introit vaginal (deschiderea vaginaă) mai tonic
 • Acentuează excitarea prin stimulare clitoridiană
 • Orgasme mai puternice și mai frecvente
 • Creșterea apetitului sexual
 • Creșterea nivelului de lubrefiere naturală
 • Creșterea prezenței orgasmelor vaginale
 • Reduce durerea la contact sexual

Pentru cine este recomandat acest tratament de rejuvenare vaginală?

Procedura de rejuvenare vaginală este binevenită în cazul femeilor care au devenit proaspete mămici, dar este recomandat și pentru cele care au suferit o bruscă scădere în greutate sau care doresc să-și tonifice și remodeleze zona intimă. Poate fi aplicat la orice vărstă.

După cum spuneam, în cadrul clinicii Femina’s Health Center, Dr. Moisei Cristina recomandă tratamentul cu injectare cu plasmă în special pentru mămici și pentru persoanele cu probleme de incontinență urinară.

Tratamentul este indicat pentru obținerea unei zone intime sănătoase, estetice și îngrijite. Așadar, poate fi recomandat în cazul fiecărei femei care are grijă de sănătatea sa intimă. Dacă doriți mai multe detalii sau vreți să știți dacă aveți nevoie de o astfel de procedură, contactați-ne! Medicii specialiști Femina’s Health Center oferă consiliere telefonică gratuită în acest sens.

Cum te pregătești pentru efectuarea unui tratament de rejuvenare vaginală PRP?

Există anumite recomandări din partea medicilor specialiști în ceea ce presupune pregătirea pre-tratament pentru o astfel de procedură. Ca și în cazul rejuvenării faciale sau corporale, în cazul tratamentului pentru zona intimă este bine să țineți cont de acestea.

Înainte de tratament este recomandat:

 • să păstrați o dietă sănătoasă bogată în lichide (beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi cu 2 zile înainte de procedură și timp de 4 zile după)
 • să evitați cofeina sau diureticile cel puțin cu 24 de ore înainte de procedură
 • să purtați haine confortabile și lenjerie intimă confortabilă în ziua tratamentului
 • să vă epilați înainte de tratament în zona intimă (sau în zona în care veți aplica tratamentul)
 • pentru rejuvenarea vaginală este recomandat să efectuați un examen ginecologic în prealabil

În ziua de tratament este recomandat:

 • să vă adresați specialistului pentru a pregăti zona de tratament (se va aplica un gel special pentru a ușura deplasarea aparaturii în zona tratată)
 • în timpul tratamentului este, în general, o senzație confortabilă, dar dacă resimțiți dureri adresați-vă specialistului.

După tratament este recomandat:

 • să faceți 30 de minute de exerciții fizice ușoare în următoarele 12 ore de la tratament
 • să vă abțineți de la fumat, consum de alcool și să evitați alte proceduri chirurgicale, tratamente medicamentoase și să vă hidratați, asta pentru a vă putea bucura de rezultate optime
 • dacă apar senzații de usturime, umflături sau roșeață și sensibilitate în zona tratată care durează mai mult de 48 de ore, adresați-vă specialistului.

Cât costă un tratament de rejuvenare vaginală prin intermediul acestei tehnologii?

Ca și în cadrul procedurii generale de rejuvenare corporală sau facială, costul unei ședințe de rejuvenare vaginală poate să difere, în funcție de complexitate și de zonă. Puteți verifica lista de prețuri complete aici sau puteți să contactați telefonic specialiștii noștri, la numărul de telefon 0758 255 838, pentru o ședință de consiliere gratuită și pentru mai multe detalii.

Care sunt contraindicațiile acestui tratament!

Acest tratament de rejuvenare vaginală nu este indicat dacă:

 • sunteți gravidă sau vă aflați în perioada de alăptare
 • aveți instalat un pacemaker sau suferiți de anumite afecțiuni cardiovasculare
 • purtați sterilet
 • suferiți sau ați suferit în trecut de o afecțiune cronică gravă (în special infecții în zona intimă)
 • aveți un istoric de tratamente cu radioterapie
 • ați luat un tratament pe bază de retinoizi în ultimele 12 luni
 • suferiți de una dintre următoarele afecțiuni medicale: boală vasculară, vene varicoase, boală arterială periferică, tromboflebită sau tromboză sau tulburări de sângerare cunoscute, nevralgie sau neuropatie acută.

Bucurați-vă de cea mai eficientă metodă testată și demonstrată științific pentru redefinirea vaginală: Platelet Rich Plasma!

Dacă doriți și alte detalii despre această tehnologie, despre procedurile de rejuvenare facială, corporală sau intimă sau dacă vreți să aflați mai multe detalii tehnice despre aparatura utilizată de noi la clinica Femina’s

Health Center, contactați-ne! Sunați acum la numărul de telefon 0758 255 838 sau trimiteți-ne un email la adresa office@feminasmed.ro pentru a intra în legătură cu un specialist din clinica noastră!

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

  Ai intrebari?

  Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.

  Newsletter