fbpx

Întreținere corporală

Exilis Ultra 360 Femme
Tratamentele cu radiofrecventa, stimuleaza celulele vaginale si pelvine pentru a restabiliza functia, tonusul si elasticitate. Este o metoda noua, neinvaziva si extrem de inovativa, tehnologia folosita este pe baza de unde care patrund in celule si revitalizeaza, determinand autogenerarea celulelor vaginale si pelvine care la randul lor produc mai mult colegen si elastina, ameliorand functia intregii celule.
Rejuvenarea vaginala cu radiofrecventa este neinvaziva, nu se ditsrug barierele pielii pentru a patrunde in interiorul tesuturilor. Pe baza de unde si caldura, stimuleaza secretia de colagen, odata cu formarea de nou colagen, colagenul distrus, intins sau lax, va fi inlocuit cu colagen proaspat, astfel ca relaxarea pe care o resimte pacienta va fi inlocuita cu un tonus crescut si o functionalitate mai buna a zonei tratate.

Indicatii:
Tratarea incontinentei urinare

Lifting-ul si tonifierea labiilor mici

Ingustarea deschiderii vaginale

Tonifierea canalului vaginal

Cresterea fluxului sanguine catre clitoris
BTL EXILIS ULTRA 360 utilizează două capete sterile de tratament, pentru a trata eficient cele două zone țintă: canalul vaginal și zona labială. Pentru tratamentul labiilor, întreaga zonă vulvară este încălzită folosind radiofrecvența pentru a stimula sinteza colagenului și aportul de sânge, efectul fiind întinerirea zonei și o sensibilitate sporită. Energia termică concentrată rupe fibrele vechi de colagen, încurajând formarea de noi fibre. Atunci când se tratează canalul vaginal, se utilizează un capăt de tratament diferit pentru a accesa întregul canal, undele de radiofrecvență fiind transmise în mucoasa vaginală pentru a stimula producerea de colagen și a îmbunătăți fluxului sanguin.


Contraindicatii:
In timpul menstruatiei
Aveti un pace maker sau dispozitive metalice
daca suntei gravida sau efectuati proceduri de FIV
Daca aveti dispozitive intrauterine( styerilet)
Stare febrila
Infectii vaginale, bacteriene sau herpes activa sau un sistem imunitar slab
Ati luat un tratament medicamentos antiacneic pe baza de retinoizi in ultimele 12 luni
Aveti sclerodermie sau alta boala autoimuna
aveti istoric de tratament cu radioterapie sau vindecarea deficitare in zona de trata,ment
Aveti boala vasculara, vene varicoase,
Boala arteriala periferica,
Troimboflebita sau tromboza sau tulburariu de sangerare cunoscute
Aveti nevralgie sauneuropatie acuta

ATENTIE!
TOATE TRATAMENTELE POT IMPLICA RISCURI DE COMPLICAȚII SAU LEZIUNI * BENEFICIILE ACESTUI TRATAMENT VARIAZĂ ÎN FUNCȚIE DE FIECARE PACIENT!

Vino să ne vizitezi

  • str. Tudor Vianu 5-7, et. 2, ap. 5, Sector 1
  • 0758 255 838
  • office@feminasmed.ro

Lasă-ne un mesaj

Îți vom răspunde cu bucurie!