Atenție! NU efectuăm întreruperi de sarcină!

Întreținere corporală

Platelet Rich Plasma (PRP) 
Tratamentele cu injectarea cu plasmă, stimuleaza celulele vaginale si pelvine pentru a restabiliza functia, tonusul si elasticitate. Este o metoda noua, neinvaziva si extrem de inovativa, tehnologia folosita este pe baza de plasmă sangvină injectată la nivelul țesuturilor vaginale și vulvare, determinand autogenerarea celulelor vaginale si pelvine care la randul lor produc mai mult colegen si elastina, ameliorand functia intregii celule.
Rejuvenarea vaginala cu injectarea de plasmă este neinvaziva, nu se distrug barierele pielii pentru a patrunde in interiorul tesuturilor. Pe baza activării celulelor stem din țesuturi, stimuleaza secretia de colagen, odata cu formarea de nou colagen, colagenul distrus, intins sau lax, va fi inlocuit cu colagen proaspat, astfel ca relaxarea pe care o resimte pacienta va fi inlocuita cu un tonus crescut si o functionalitate mai buna a zonei tratate.

Indicatii:
Tratarea incontinentei urinare

Lifting-ul si tonifierea labiilor mici

Ingustarea deschiderii vaginale

Tonifierea canalului vaginal

Cresterea fluxului sanguine catre clitoris
Injectarea cu plasmă reprezintă o tehnologie de ultimă generație, cu ajutorul căreia se pot face intervenții de remodelare și rejuvenare non-invazive și nedureroase atât asupra zonei intime, cât și a altor zone corporale. Această tehnologie se bazează pe plasma care este bogată în pachete sangvine, se mai numește și ”Terapie Vampir” sau ”Plasma Lift”. Acestea conțin factori de creștere ce ajută la stimularea proceselor de regenerare a țesuturilor. De asemenea, ajută la producția de colagen la nivelul zonei intime. Ca rezultat, putem observa o zonă cu o textură ameliorată și o elasticitate mai ridicată, îmbunătățește vascularizația și hidratarea vaginală. 

Contraindicatii:
In timpul menstruatiei
Aveti un pace maker sau dispozitive metalice
daca suntei gravida sau efectuati proceduri de FIV
Daca aveti dispozitive intrauterine( styerilet)
Stare febrila
Infectii vaginale, bacteriene sau herpes activa sau un sistem imunitar slab
Ati luat un tratament medicamentos antiacneic pe baza de retinoizi in ultimele 12 luni
Aveti sclerodermie sau alta boala autoimuna
aveti istoric de tratament cu radioterapie sau vindecarea deficitare in zona de trata,ment
Aveti boala vasculara, vene varicoase,
Boala arteriala periferica,
Troimboflebita sau tromboza sau tulburariu de sangerare cunoscute
Aveti nevralgie sauneuropatie acuta

ATENTIE!
TOATE TRATAMENTELE POT IMPLICA RISCURI DE COMPLICAȚII SAU LEZIUNI * BENEFICIILE ACESTUI TRATAMENT VARIAZĂ ÎN FUNCȚIE DE FIECARE PACIENT!

Vino să ne vizitezi

Lasă-ne un mesaj

Îți vom răspunde cu bucurie!