Sistemul endocrin contribuie direct la buna functionare a organismului, deci e nevoie sa tratam cu atentie simptomele ce pot indica o afectiune.

Afecțiunile cronice cum ar fi diabetul, sindromul ovarelor polichistice cât și osteoporoza sunt strâns legate de sistemul endocrin.

Tocmai de aceea, pentru a preveni la timp astfel de boli dar și pentru a tratarea lor, este indicat sa mergi la controlul anual endocrinologic. Nedepistate la timp aceste boli pot evolua în ceva mult mai grav.

Ce este sistemul endocrin?

După cum am menționat și mai sus, buna funcționare a organismului depinde de sistemul endocrin. Acesta este format dintr-o rețea de organe și glande care produc hormoni și ajută la menținerea și controlul funcțiilor vitale ale organismului.

Medicul endocrinolog este special pregătit să diagnosticheze bolile legate de glandele endocrine si este cel mai bun specialist atunci când te confrunți cu problemele hormonale.

Este foarte important să acorzi o importanță deosebită semnelor și simptomelor care pot indica prezența unei afecțiuni endocrinologice! În momentul în care ai sesizat că ceva este în neregulă, este recomandat să mergi și să discuți cu medicul tău endocrinolog.

De ce să alegi FeminasMed

Oferim o gama largă de servicii medicale, precum medicina morfo-fetală, servicii ginecologice, de estetica, consultații și planuri personalizate nutriție, consiliere psihologică individuală, de cuplu sau de familie

Putem acoperi o sfera vasta de servicii terapeutice, pentru toate grupele de varsta, personalizand interventia si asigurand confidentialitatea.

Sesiuni de grup sau individuale pentru parinti, copii sau angajati, sustinute de specialisti psihologi, psihoterapeuti, medici sau profesori.

Ne asumam inclusiv rolul de a coordona si implementa actiuni publice de psihoeducatie si anti-stigmatizare.

Ce boli diagnostichează și tratează medicul endocrinolog?

Bolile care rezulta din disfunctionalitatile acestui sistem complex sunt:

  • Tulburări tiroidiene
  • Diabetul zaharat
  • Osteoporoza
  • Sindromul ovarelor polichistice
  • Tulburări de creștere
  • Tulburări metabolice
  • Boala cronică bazată pe obezitate sau adipozitate
  • Funcția de reproducerea sexuală

Endocrinologul are ca scop restabilirea echilibrului si tratarea afectiunilor enumerate mai sus. Lăsate netratate, afecțiunile endocrinologice îți pot afecta cu adevărat viața!

Serviciu

Preț

Consultație

200 RON

Control

120 RON

Ecografie tiroidiană

250 RON

Clinica medicală FeminasMed îți pune la dispoziție următoarele servicii endocrinologice:

Cât costă Pachetul Endocrinologic la FeminasMed?

Afla in tabelul alaturat ce include pachetul endocrinologic.

În cadrul clinicii FeminasMed, poți să beneficiezi de un pachet complet, la prețul de 350 lei redus de la 450 lei.

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

Newsletter