Servicii

Dacă urmează să aduci pe lume un bebeluș, atunci nu ezita și contactează-ne! Îți vom sta alături pe toată perioada celor nouă luni de sarcină, asigurându-ți cele mai bune servicii medicale, dar și supraveghere din partea unor medici specialiști de excepție.

Feminasmed.ro oferă servicii de supraveghere sarcină, medicină morfo-fetală, sănătate intimă, ecografii screening malformativ, dar și cele mai bune servicii de consiliere medicală și psihologică.

Vei găsi în noi un bun prieten, gata oricând să îți ghideze pașii în ceea ce înseamnă creșterea unui bebeluș. Și cum viața începe din pântec, iată de ce evaluarea în sarcină este atât de importantă.

Echipamentele medicale de cea mai bună calitate, dar și expertiza medicilor noștri te vor ajuta să beneficiezi de cel mai bun, rapid și sigur diagnostic.

Dermatologia estetică este o ramură a dermatologiei și oferă cele mai bune soluții pentru tenul și pielea ta. Menținerea unui aspect cât mai sănătos, întârzierea efectelor îmbătrânirii, tratarea ridurilor, dar și procedurile de rejuvenare facială sunt câteva dintre cele mai bune argumente pentru a apela la noi.

Peelingul chimic, radiofrecvența, terapia cu microace, tratamentele cu acid hialuronic, dar și cele cu toxină botulinică sunt câteva dintre cele mai bune remedii pentru o piele fermă, frumoasă și catifelată.

Indiferent de vârstă, toate femeile își doresc să se știe frumoase. Cu toate acestea, se confruntă cu riduri, vergeturi, acnee, celulită, alopecie, iar lista poate fi completată cu multe alte astfel de probleme.

De aceea, dacă îți dorești să identifici rețeta perfectă pentru tenul tău, contează pe noi!

Îți dorești să te știi frumoasă? Să ai piele catifelată, mâini și picioare frumoase, să scapi de celulită ori să revii la formele de dinainte de sarcină? Cu ajutorul BTL EXILIS 360 beneficiezi de un program complex de înfrumusețare, de cele mai bune proceduri de întreținere corporală, pornind de la aspectul neted al pielii și până la tratarea problemelor de incontinență urinară sau chiar rejuvenare intimă.

Vrei să scapi de kilogramele acumulate în sarcină și nu numai? Vrei să te știi frumoasă și să beneficiezi de un stil de viață sănătos? Încearcă programul de nutriție propus de noi și mai mult ca sigur mâncatul va deveni o plăcere sănătoasă și nu una vinovată. Alături de noi vei pierde kilogramele în plus și te vei îndrepta către echilibru, asumare, stil de viață sănătos. Încearcă programul nostru de nutriție și vei beneficia de o dietă personalizată, în funcție de nevoile tale.

Urmează să devii mămică? Te simți sau nu pregătită? Duci un stil de viață deloc echilibrat? Ai nevoie de o persoană care să te asculte și care să fie alături de tine în cele mai grele momente? Ședințele noastre de psihoterapie sunt gândite astfel încât să fim acolo, lângă tine, atunci când ai cel mai mult nevoie de noi, oferindu-ți motivația și suportul de a merge mai departe, de a înțelege unde și de ce greșești, într-un cuvânt de a-ți fi bine. Programează-te la o primă ședință și vei avea rezultate pe viață.