Psih. Ildiko Opris

PSIHOLOG CLINICIAN, FONDATOR CLINICA FEMINASMED

PROGRAMARE ONLINE

Sunt Ildiko Opriş şi iată-mă în faţa unui vis împlinit. Îmi doresc ca prin expertiza mea de psiholog să contribui la readucerea echilibrului interior şi a stărilor de bine pentru cei care trec printr-un moment dificil, conflictual al vieţii lor.

Doresc ca toţi acei oameni care trec pragul cabinetului meu, să îşi descopere potenţialul lor ca fiinţe umane, să atingă cele mai înalte standarde, dezvoltându-se astfel personal.

Cred în oameni, cred că oamenii declarați „răi”, sunt oameni buni, însă sunt copleșiți de probleme și conflicte interioare.

Cred în bunătate și contribuție. Cred că folosind cele două ingrediente, oamenii pot deveni autentici și frumoși, înțelegători și plini de compasiune, dornici de schimbare. Cred în schimbare și consider că oamenii care doresc să devină varianta lor cea mai bună, cu puțin ajutor, pot atinge această dorință.

Sper, ca prin contribuția noastră individuală să putem schimba lumea din jurul nostru.

Cred cu tărie că oamenii dau naștere altor oameni pentru a-și exersa bunătatea și iubirea necondiționată față de semeni.

Sunt Ildiko Opriș și prin expertiza mea de psiholog vreau să mă înconjor de oameni fericiți care au reușit să își schimbe viața, atingând împlinirea fizică, psihică și mentală. Cred în oamenii care își strigă fericirea! Doar așa vom reuși!

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

    Ai intrebari?

    Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.

    Newsletter