Pharm. Tatiana Malacopol

CONSULTANT NUTRITIONIST

PROGRAMARE ONLINE

Tatiana Malacopol este absolventă a Facultății de Farmacie București. Tatiana are o experiență de peste 20 de ani în marketing farmaceutic, lucrând în companii farmaceutice internaționale de top, precum SmithKline, Beecham (GSK), P&zer, Ipsen, activitate completată și de pasiunea pentru nutriție și un stil de viață sănătos. Urmând această pasiune, Tatiana s-a specializat ca nutriționist terapeut în anul 2014, iar în anul 2017 a absolvit programul de Master „Nutriție și Siguranță Alimentară” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București.

Tatiana Malacopol este membru al Colegiului Farmaciștilor din București și al Ordinului Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă.

Pe plan personal, Tatiana este soție și mama a două adolescente. A practicat tenisul de masă de performanță de la vârsta de 9 ani la CS „Metalurgistul” Cugir și a făcut parte din lotul național de junioare al României, iar mai târziu, studentă fiind la Facultatea de Farmacie din București a reprezentat UMF „Carol Davila” la competițiile universitare de tenis de masă din România.

Cunoașterea principiilor unei nutriții sănătoase este importantă și ne ajută să înțelegem mai bine necesitatea optimizării stilului de viață în tumultul de astăzi. Da, felul în care arătăm , dar mai ales starea de bine fizică și psihică resimțite după programele de optimizare a stilului de viață, pot influența pozitiv feminitatea noastră tradusă prin frumusețe, sănătate, educație pentru familie, încredere, bucurie!

Femina’S Health Center oferă consultații nutriționale individuale, evaluează problemele nutriționale cu care te confrunți, elaborează planuri de consiliere nutrițională personalizată. Pentru că stilul de viață sănătos înseamnă pe lângă dietă și sport, Tatiana te încurajează să practici o activitate fizică.

Remodelarea corporală realizată cu aparatul Exilis Ultra Femme 360 la clinica Femina’S Health Center completează cu succes dieta recomandată. Aparatul Exilis Ultra Femme 360 vizează eliminarea grăsimii, simultan cu recăpătarea fermitații și refacerea pielii generând rezultate pe termen lung.

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

Newsletter