Atenție! NU efectuăm întreruperi de sarcină!

Dublu Test – Morfologia Fetală de Trimestru 1

Pe parcursul sarcinii sunt necesare o serie de teste pentru a te asigura ca bebelușul tău este sănătos. Medicul ginecolog îți va recomanda în primul trimestru de sarcină să realizezi dublu test, un test prenatal, în urma căruia se pot depista din timp riscurile crescute pentru anumite anomalii cromozomiale.
Feminasmed realizeaza ecografii morfologice de trimestru 1 la un pret avantajos!
Dublu test - Morfologie de Trimestrul 1 Bucuresti
Alege să faci dublu-test (include si morfologia de trimestrul 1) într-o clinică dedicată femeilor, echipată cu ecograf de ultimă generație, medici empatici și acreditați. Prețul este 620 RON, redus de la 720 RON.

Ce este dublul test (bitest)?

Dublul test presupune parcurgerea a două etape:

Acești doi markeri pot să detecteze riscul de sindrom Down in 63% din cazuri. Important este să se coreleze cu mărimea translucenței nucale măsurate la ecografie. Astfel, șansele de a detecta acest risc cresc până la 86%.

Dublu test se referă la un screening prenatal care are un rol important în detectarea riscului pe care îl poate avea fătul pentru anomaliile genetice. Anomaliile care pot fi detectate prin bitest sunt următoarele: sindrom Down (trisomie 21), sindrom Edwards (trisomie 18) și sindrom Patau (trisomie 13).

Trebuie să mai știi că acest dublu test oferă doar o estimare a riscului de a dezvolta aceste anomalii și nu pune diagnosticul. În urma rezultatului la dublu test, se pot recomanda investigații suplimentare precum amniocenteza sau metode neinvazive precum testul Panorama sau Harmony.

Dublu test - Morfologie de Trimestrul 1 Bucuresti
Feminasmed - cand se realizeaza dublu test morfologie trimestru 1

Când se face dublu test

Te intrebi când se face dublu test?

Trebuie să știi că acesta se efectează obligatoriu în primul trimestru de sarcină, între săptămânile 11-14. În momentul de față se practică două tipuri de morfologii de trimestru 1, respectiv bitest:

Fă-ți acum o programare la pachetul nostru care include dublu test + morfologia de trimestrul 1, la prețul de 620 lei, redus de la 720 lei.

Feminasmed - cand se realizeaza dublu test morfologie trimestru 1

De ce se realizează bitestul în primul trimestru de sarcină?

Este foarte important să știi că bebelușul tău se dezvoltă sănătos încă din primul trimestru de sarcină.

Astfel bitestul are rolul de a depista cât mai devreme principalele riscuri la care să te aștepți, permițându-ți astfel să ai timp suficient ca să iei cea mai bună decizie referitoare la testele suplimentare sau la cursul sarcinii.

Interpretare dublu test sarcină

Rezultatele la interpretarea pentru dublu test în sarcină sunt formulate ca rezultate negative sau pozitive, dar și ca probabilitate.

Dacă în urma dublului test vei obține un risc de 1:5000, înseamnă că sunt șanse foarte mici ca bebelușul să sufere de vreo anomalie. Un test este considerat pozitiv în general dacă riscul este mai mare sau este egal cu 1:300.

Trebuie să mai știi faptul că acest dublu test poate să depisteze în mod corect aproximativ 85% din cazurile în care un copil poate avea sindromul Down. Cu toate acestea, se poate întampla ca în 5% din cazuri rezultatul să fie fals-pozitiv, adică testul iese pozitiv, însă bebelușul nu va avea acest sindrom.

Cât costă screening-ul de trimestru 1 la Feminasmed

Te afli în trimestrul 1 de sarcină și vrei să afli prețul pentru dublu test?

În cadrul clinicii Feminasmed poți să beneficiezi de reducere pentru ecografia morfologică de trimestru 1, alaturi de dublu-test! Prețul este 620 RON, redus de la 720 RON.

Programează-te completând formularul de mai jos pentru a beneficia de prețul special.

Pachet

Morfologie Fetală de Trimestrul 1
Dublu-Test
720
620 RON
  •  

Medicii noștri

Medicii din Clinica Feminasmed din București sunt medici de obstetrică-ginecologie cu competență în medicina materno fetala și acreditați FMF (Fetal Medicine Foundation Londra).

Feminasmed - Dr. Craciun Suzana
Dr. Crăciun Suzana
Medic Primar Obstetrică Ginecologie Acreditat FMF (Fetal Medicine Foundation)
Dr. Moisei Cristina
Dr. Moisei Cristina
Medic Primar Obstetrică Ginecologie Acreditat FMF (Fetal Medicine Foundation)

Beneficiază de ecografie morfologică trimestru 1 la un preț avantajos!

Clinica Femiasmed îți oferă posibilitatea de a realiza ecografia morfologică de trimestru 1 + dublu-test, la prețul de 620 lei, redus de la 720 lei.
Contactează-ne la numărul de telefon 0758 255 838 sau completează formularul alaturat pentru a beneficia de reducere.
Avantajele realizării ecografiei morfologice de trimestru 1 la Feminasmed:

Programează-te aici!

    Unde găsești Clinica FeminasMed

    Feminasmed Locatie Bucuresti