Remodelare corporală, un truc în plus pentru frumusețe

Îți dorești să te știi frumoasă sau să ajungi la dimensiunile pe care le-ai avut mai înainte de a aduce pe lume un bebeluș? Ți-e greu să renunți la bucuriile dulciurilor și astfel din când în când se mai adaugă câte un centimetru pe talia ta, pe bust sau pe picioare? Nu îți place deloc aspectul de coajă de portocală de la nivelul picioarelor? Din păcate, aceste lucruri se întâmplă și uneori sunt efectele indirecte ale dereglărilor hormonale, stresului și de ce nu, ale unui stil de viață mai puțin sănătos. Provocările alimentare sunt la tot pasul, așa că kilogramele continuă să se așeze pe cântar. Fie înainte de Sărbători, atunci când trebuie să îmbrăcăm o rochie frumoasă, fie înainte de venirea sezonului cald ne uităm în oglindă și nu ne place ceea ce observăm. Colăceii de pe burtică, coaja de portocală de pe picioare sau fese trebuie să dispară. Ne dorim să aflăm secretul frumuseții veșnice, a unui corp de invidiat, a unei greutăți optime. Deși părem dezamăgite în fața unui adevăr atât de crunt, nu trebuie să ne pierdem ultimul strop de speranță. Aparatele din saloanele de estetică fac minuni cu corpul tău, îți devin astfel propriul tău aliat atunci când dorești să vorbești despre remodelarea corporală într-un termen cât se poate de scurt. Cu toate acestea, trebuie să știi că aparatul de remodelare corporală nu înseamnă înlocuirea unui stil de viață sănătos, a unei diete slabe calorice și a absenței exercițiilor fizice. Toate au rolul lor bine definit pentru ca rezultatul final să fie mai mult decât surprinzător – să arăți perfect, având o siluetă pe care ți-o dorești de foarte mult timp.

Terapiile de înfrumusețare, cu efecte uimitoare

Remodelarea corporală înseamnă talie frumoasă, picioare frumoase, piele netedă și strălucitoare. Mai înainte de a apela la beneficiile unui astfel de aparat, ar fi bine să te asiguri că el a fost suficient de bine testat înainte. Aparatele de estetică medicală sunt cele mai sigure, ele fiind testate și folosite de specialiști, având o eficiență garantată. Aparatele cosmetice nu sunt la fel de profesionale precum cele medicale, însă reușesc și ele să te ajute să arăți mai bine.

Și pentru a beneficia de un tratament eficient, poate că ar fi minunat să beneficiezi de recomandările specialistului. Există anumite terapii sau proceduri care se adresează țesutului adipos, iar altele se adresează modificărilor de textură cutanată sau subcutanată (atunci când ai celulită).

Cripoliza, limfodrenajul, undele de șoc, radiofrecvența, masajul cu vacuum sau fără vacuum sunt câteva dintre cele mai cunoscute terapii de remodelare corporală. Radiofrecvența este cea mai avansată tehnică de remodelare corporală, tratând celulita și problemele cutanate, într-un cuvânt „sculptând” de-a dreptul omul. Beneficiile radiofrecvenței sunt numeroase. Pe de o parte, procedura de remodelare corporala cu radiofrecvență ajuta la netezirea pielii, la strângerea excesului de piele, fiind stimulată în același timp distrugerea celulelor adipoase, precum și producția de colagen. Această terapie este recomandată mai ales femeilor care au trecut printr-o sarcină, rămânând cu un exces de piele sau cu un număr în plus de kilograme.

Terapiile de remodelare corporală prin radiofrecvență fac așadar minuni atunci când vine vorba despre frumusețe. Cu toate acestea, pentru a avea un efect uimitor, ar fi potrivit să beneficiezi de un pachet complet. Vizita în cabinetul nutriționistului apare ca o completare a nevoii de a arăta bine și pentru că pentru orice dietă ai nevoie de motivație ar fi minunat să beneficiezi de ședințe de consiliere psihologică care să îți arate traseul pe care trebuie să îl urmezi pentru a-ți fi bine și pentru a te ști frumoasă.

Programează-te:

Remodelare corporală cu radiofrecvență Btl Exillis 360.

 • cost ședință o zonă: 250 ron
 • cost ședință 2 zone: 450 ron
 • cost abonament 3 zone: 3600 ron și contine:
 1. 5 ședințe remodelare cu aparatul Exilis 360,
 2. evaluare nutrițională și dietă pentru 2 săptămâni
 3. consiliere psihologică și motivațională – 2 ședințe

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

  Ai intrebari?

  Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.

  Newsletter