Acid hialuronic – dependența de frumusețe

Piele netedă, catifelată, plăcută la atingere? Fiecare femeie își dorește acest lucru pentru tenul său. Pe lângă un aștept plăcut al pielii, am mai putea enumera și buze voluptoase, pline, iar secretul e unul singur – acid hialuronic.

acid hialuronic

Noi, femeile, ne dorim frumoase din prima zi și până la final. De aceea, căutăm printre secretele de frumusețe cele mai cunoscute, apelăm la chirurgia estetică și asta pentru că ne dorim să ne păstrăm tinere cât mai mult timp. Cu ajutorul acidului hialuronic nu trebuie să ajungi până la bisturiu pentru a avea pielea pe care ți-o dorești, fără riduri, întinsă și plăcută la atingere. Ai nevoie doar de o programare în cadrul clinicii Feminas Med și vei căpăta secretul tinereții fără bătrânețe.

Buzele pline și voluptoase, dar și pielea fără riduri vor putea fi obținute prin injectările cu acid hialuronic. Acestea sunt tratamente sigure, ușor de realizat, deloc invazive și care te vor ajuta să arăți perfect, indiferent de vârstă.

Ce este acidul hialuronic și pentru ce se folosește?

Este cunoscut și sub numele de hyaluronan. Este un carbohidrat care se găsește chiar în corpul nostru, în piele și cartilagii. Are rolul de a transporta nutrienții spre celule, purificându-le de toxine. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cantitatea de acid hialuronic pe care o avem în organism ajunge să scadă, ceea ce determină apariția ridurilor și o piele mai puțin elastică.

Din punct de vedere cosmetic, s-a constatat că prin injectarea de acid hialuronic reușim să umplem cu ușurință ridurile și să oferim pielii un aspect mai neted și mai plăcut la atingere. De asemenea, acesta umple golurile dintre elastină și fibrele de colagen, creând o piele mai netedă.

Prin injectările cu acid hialuronic reușim să stimulăm sinteza de colagen. Colagenul susține tendoanele, pielea și cartilajul, astfel că dacă vom avea o cantitate optimă de colagen, vom avea și o piele mai fermă și mai catifelată. Cu cât avem mai mult colagen în organism, cu atât vom preveni efectul de îmbătrânire.

Pielea capătă un aspect mai luminos, așadar prin injecțiile cu acid hialuronic veți dobândi un aspect mai frumos, veți căpăta o mai bună strălucire a pielii, indiferent de vârstă. Spațiile goale dintre colagen și elastină se vor acoperi cu acid hialuronic, prin injectare, astfel că pielea va fi mai luminoasă. Acest lucru este influențat de retenția de apă determinat de acidul hialuronic de la nivelul pielii.

Injectările cu acid hialuronic sunt potrivite pentru volum și contur buzelor, tratarea cearcănelor, piele fără riduri la nivelul feței sau gâtului, rotunjimea pomeților, hidratare.

Riscurile tratamentelor cu acid hialuronic

Multe persoane se întreabă care sunt riscurile unui astfel de tratament. Reacțiile alergice și de respingere sunt destul de rare, astfel că majoritatea tratamentelor cu acid hialuronic sunt bine tolerate de organism. Acest lucru se explică chiar prin faptul că acidul hialuronic este deja cunoscut organismului, fiind conținut de acesta, astfel că îi sunt cunoscute funcțiile. În cazul în care apare greață, febră, vărsături, adresați-vă medicului, putând fi o reacție alergică.

De asemenea, este bine să nu folosiți tratamente cu acid hialuronic în sarcină.

Durata efectelor tratamentelor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este de două feluri – unul ce are o durată de 9-12 luni, iar celălalt o durată de până la 24 luni. În funcție de felul tratamentului ales, vor dura și efectele. În plus, durata efectelor ține cont și de capacitatea organismului de a produce acid hialuronic, dar și de hidratare și metabolism.

Acidul hialuronic provoacă dependență!

Da, de frumusețe!

Cine nu se dorește frumoasă, fără urme de îmbătrânire și riduri? Mai mult ca sigur, odată injectat acidul hialuronic, pacientele vor reveni la tratament, fiind încântate de ceea ce văd. Lăsând deoparte acest lucru, trebuie să știți că din punct de vedere fiziologic nu există risc de dependență.

Pentru un tratament complet cu acid hialuronic, vă așteptăm la noi!

  • office@feminasmed.ro
  • 0758 255 838/ 0745 055 000

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

Newsletter