10 vedete de la Hollywood care au cheltuit o avere pe hobby-urile lor!

Știm cu toții că în lumea marilor ecrane și a covoarelor roșii, nimic nu e ieftin. Hobby-urile marilor celebrități din state costă averi întregi, iar unele dintre personaje au făcut chiar istorie în presă cu micile răsfățuri de care s-au bucurat de-al lungul timpului.

Fie că discutăm despre femei înnebunite după make-up și tratamente estetice, fie că discutăm despre jocuri și cluburi exclusiviste de activități în cazul bărbaților, sumele vehiculate de presă sunt cu adevărat astronomice.

Iată 10 dintre cele mai cheltuitoare vedete de la Hollywood în ceea ce privește hobby-urile personale  

1. Nicolas Cage și colecția sa impresionantă de benzi desenate

Nicolas este unul dintre cei mai cunoscuți colecționari ai benzilor desenate comice, vintage. Acesta și-a petrecut ani întregi pentru a colecta și a sorta benzile desenate. Iar pentru o bandă desenată cu Superman, vândută la o licitație privată în 2002, acesta a plătit 1,6 milioane de dolari.

2. Leonardo DiCaprio – colecționarul de cartonașe

De la cartonașe de basket și baseball până la cartonașe cu scene din filme, DiCaprio este cunoscut pentru pasiunea sa de a strânge stickere cu diverse subiecte. Pentru colecția sa impresionantă, pusă la vânzare în 2006, unii specialiști au evaluat un cartonaș cu până la 4,500 dolari.

3. Tatuajele lui David Beckham – o adevărată avere

Tatuajele lui Beckham au fost realizate în mare parte de către celebrul tattoo artist Mark Mahoney, iar acestea s-ar fi ridicat la valoarea de peste 75.000 de dolari, conform revistei MSN.com. Însă, de la acea estimare, celebrul fost fotbalist a mai adăugat un număr de 15 modele pe corpul său.

4. Gențile lui Drake – costul unei garsoniere pe o simplă geantă de voiaj

Aceleași surse zvonesc faptul că Drake ar fi achitat unei femei suma impresionantă de 30.000 de dolari doar pentru ca aceasta sa-i vândă una din poșetele sale uriașe, pe care Drake o folosește ca geantă de voiaj.

5. Familia Kardashian – nebunie în domeniul cosmeticii

Familia Kardashian e renumită pentru extravaganțele în domeniul înfrumusețării. Kim și-a amenajat, spre exemplu, propriul salon estetic și de remodelare în casă, achiziționând unul dintre cele mai performante aparate laser pentru cosmetică. Aceasta a achitat pe el nu mai puțin de 24.000 de dolari.

6. Charlie Sheen și colecția sa impresionantă de obiecte gravate

În această colecție de milioane de dolari, actorul a atras chiar și o bâtă de baseball semnată și gravată în lemn ce a aparținut legendei Babe Ruth. Doar această bâtă, pe lângă alte nenumărate obiecte ce-i poartă semnătura, costă 2,6 milioane.

7. Angelina Jolie colecționează cuțite

Deși cu siguranță nu le folosește pentru a găti cu ele, celebra actriță colecționează cuțite. Colecția sa impresionantă îi depășește până și costurile pe care le investește în imaginea sa. Încă din anii 90 actrița s-a declarat împătimită a acestor „arme” albe, cheltuind pentru aceasta milioane de dolari.

8. Norman Reedus și colecția sa impresionantă de implanturi de silicon

Printre cele mai ciudate hobby-uri ale unor actori celebri, se află hobby-ul lui Norman Reedus. Acesta colectează și expune în tot felul de prezentări silicoane – implanturi mamare. În cadrul unei întâlniri „Entertainment Weekly” actorul și-a prezentat o mare parte a obiectelor colecționate și a declarat, în glumă că își dorește să formeze un morman întreg de silicoane pentru a dormi cu capul pe ele, în timp ce va fi invidiat de toate femeile din viața sa.

9. Mr. Bean – Rowan Atkinson este înnebunit după mașini.  

Deși nu s-ar părea, conform filmelor din care îl știm pe Mr. Bean, acesta este înnebunit de mașini, în special de mașinile electrice. Cu toate acestea, nici colecția de Mercedes Benz nu-i strică. El deține și un McLaren F1 estimat la 12 milioane de dolari și una dintre cele mai vechi mașini Lancia, seria 1 – din 1989.

10 Cindy Jackson – obsedată de operațiile estetice

Aproape să fie deținătoarea recordului mondial pentru numărul de intervenții chirurgicale pe care și le-a făcut, Cindy a suportat de-a lungul a 14 ani peste 30 de operații estetice, asta neluând în calcul operațiunile de remodelare non-invazivă. Costul total al investițiilor în propriul său corp ajung la ordinul milioanelor de euro, conform surselor. Doar pentru tratamentele laser de remodelare, pentru liposucții și pentru liftingurile și  tratamentele de peeling și remodelare facială aceasta a cheltuit peste 100.000 de dolari conform revistei Ranker.com

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

    Ai intrebari?

    Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.

    Newsletter