Mai mult de 3 din 10 femei încearcă astăzi această procedură estetică. Iată ce au descoperit cercetătorii din Statele Unite în urma unui studiu!

În ultimii ani, procedurile estetice au căpătat o notorietate extrem de mare în Statele Unite, ca în întreaga lume, de altfel. Într-un studiu publicat în US National Library of Medicine în anul 2017 cercetătorii americani au descoperit că de la an la an, a existat o creștere fenomenală în rândul femeilor care apelează la saloane de specialitate pentru proceduri estetice. Acest fapt nu ar reprezenta nimic neobișnuit, la prima vedere, nu-i așa?

Ei bine, studiul demonstrează, însă, că peste 30% din acea creștere se raportează la o procedură revoluționară, nou întâlnită în unele clinici estetice de specialitate și în unele saloane de înfrumusețare și remodelare corporală.

Care este procedura ce le-a determinat pe femeile din USA să apeleze cu 30% mai mult la saloanele de profil de la an la an?

Este vorba despre rejuvenarea zonei intime – o procedură estetică non-invazivă și nedureroasă cu efecte benefice atât la nivel estetic, al imaginii, cât și la nivel medical. După cum aceleași studii arată mai târziu, această procedură este extrem de utilă femeilor aflate în perioada post-natală, dar și femeilor care doresc să-și remodeleze, tonifieze, întinerească această zona.

Specialiștii declară că, în principal, aceste intervenții sunt făcute pentru beneficiile estetice.

Însă, ceea ce au descoperit majoritatea femeilor care au luat parte la o astfel de experienț este uluitor. Chiar studiul demonstrează că efectele în ceea ce privește rejuvenarea zonei intime depășesc cu mult ordinul estetic, ajutând chiar în tratarea unor inconveniențe de ordin medical.

53 de femei s-au înscris la un experiment ce presupunea realizarea unei astfel de intervenții. Care au fost concluziile specialiștilor?

Din cele 53 de femei înscrise în experiment, după 6 luni de la intervenție, 66% au declarat că simt o îmbunătățire extraordinară în ceea ce privește viața intimă, în timp ce doar 10% dintre ele au spus că nimic nu s-a schimbat în viața lor.

În cazul unui alt studiu, realizat în Texas, de către o clinică specializată în astfel de tratamente, specialiștii au intervievat femeile care au realizat o astfel de intervenție și au descoperit un beneficiu unic în cazul acestei terapii revoluționare. Astfel, în cazul a peste 89% dintre cazuri, acest tratament a ajutat la eliminarea problemelor de incontinență urinară.

Fiind incredibil acest lucru, s-au desfășurat și alte studii, de-a lungul timpului, bazate în special pe o tehnologie aparte folosită în cadrul acestui tip de tratament: radiofrecvența. Asadar, tehnologia se bazează pe efectele radiofrecvenței și le folosește pe acestea pentru a remodela și tonifia zona, dar și pentru a elimina din viața femeilor probleme precum incontinența urinară.

Această tehnologie va revoluționa pentru totdeauna domeniul estetic, spun specialiștii

În urma rezultatelor avute în toate aceste studii, specialiștii consideră că tehnologia utilizată in cadrul acestui tratament reprezintă cea mai avansată și eficientă tehnologie folosită până la momentul actual în procedura de rejuvenare si va revoluționa cu siguranță domeniul estetic și chiar domeniul medical, în ceea ce privește întreținerea și remodelarea corporală.

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

    Ai intrebari?

    Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.

    Newsletter