Fosta iubită a celebrului Gerard Butler discuta despre procedura estetică ce i-a marcat viața pentru totdeauna!

„Ca femeie, în această societate consumeristă, ești bombardată de mass-media cu tot  felul de mesaje și oferte. În plus, aproape că îți este dictat ce ar trebui și nu ar trebui să faci în ceea ce privește propria imagine, propria sănătate, fericire și bunăstare.”

„De multe ori, informațiile sunt contradictorii, ducând la o confuzie și mai mare. Dar, hei, încercăm doar să fim cele mai bune versiuni ale noastre, nu? Trebuie să existe o cauză pentru toate acestea. Ceva trebuie să merite toată această luptă.

Ei bine, există. Însă aceasta nu ar trebui să depindă decât de tine. Ca femeie, ești singura care decide CE ANUME SĂ FACI pentru a fi mai frumoasă, mai sănătoasă, pentru a fi cea mai bună versiune a ta.”

Sursa foto: https://toofab.akamaized.net

Așa își începe una dintre cele mai cunoscute staruri cinema povestea, experiența unică prin care a trecut, încercând să înlături incertitudinile și alegând să-și schimbe pentru totdeauna viața și concepția asupra frumuseții.

Brandi Glanville este una dintre cele mai apreciate actrițe, fiind în același timp o mamă devotată pentru cei doi copii, Jake și Mason, dar și o adevărată formatoare de opinii, un adevărat lider, un exemplu pentru foarte multe femei.

Dezvăluiri intime: Brandi Glanville discută despre procedura magnifică ce a făcut-o să treacă peste una dintre cele mai dificile etape din viață și să-și recapete încrederea în sine și echilibrul!

După ce dai naștere la 2 copii, fiind în același timp ancorată într-o lume a hazardului, mereu în lumina reflectoarelor, mereu pe podium și pe coperțile celor mai mari reviste ale lumii, viața ta poți spune că te aduce în situația de a scăpa lucrurile de sub control.

Echilibrul nu mai este în această situație un cuvânt care să te definească. Ca proaspătă mămică suferi modificări radicale, atât la nivel fizic, car și psihic. Iar dacă adaugi la toate aceste cauze și stresul unei cariere atât de impozante… ei bine, rezultatul este evident.

Brandi Glanville declară că se simțea atât de stoarsă de energie, atât de obosită și în urma sarcinii totul parcă se amplificase. Simțea că totul în jurul ei este o bulă ce stă să se spargă în orice clipă. Disconfortul fizic în urma sarcinii, imaginea cu mult schimbată și stresul îi determinau perioade de neîncredere și de dezechilibru în viața sa, după cum scrie actrița chiar în cartea sa ” Drinking & Tweeting and Other Brandi Blunders”.

Toate acestea însă și-au găsit răspunsul (culmea; extrem de evident și de simplu) în ceea ce ea ar numi o procedură magnifică, un tratament nu doar pentru fizic, ci și pentru un boost de energie și de încredere în tine bine meritat.

Actrița a apelat, în urma unor consultări cu diverși specialiști, la un tratament de rejuvenare intimă – o procedură destul de des întâlnită și recomandată în special pentru femeile devenite mămici.

Această procedură, după cum avea ea să explice mai târziu, este însă mult mai mult decât o formă de a depăși schimbările fizice provenite în urma sarcinii, în zona intimă.

Rejuvenarea în zona intimă este mai mult decât un moft sau un tratament estetic

Cu un puternic efect de lifting și de stimulare a mușchilor, procedura reușește să remodeleze și să tonifieze zona intimă, oferindu-i acesteia  o imagine mult mai estetică. Însă, beneficiile nu se vor opri aici niciodată. Ca femeie, experiența acestei proceduri este unică, declară Brandi. Pe lângă beneficiile estetice conferite, rejuvenarea are chiar și efecte medicale.

Este o procedură care te ajută la stimularea circulației sangvine locale și care te scapă de incontinența urinară, eliminând astfel disconfortul și problemele jenante de acest tip din viața ta pentru totdeauna.

Zonă intimă tonifiată, cu un aspect întinerit, impecabil, o plăcere în plus și mai multă încredere în tine!

Acestea ar fi primele și cele mai importante beneficii ale unei proceduri de rejuvenare în zona intimă. Aceasta procedură va produce schimbări în viața oricărei femei, atât pe plan estetic cât și sentimental.

Mai mult decât atât, fiind o procedură nedureroasă, non-invazivă, aceasta te va putea face să te simți bine, să te bucuri de efecte, fără niciun disconfort, oferind astfel energie și crescându-ți încrederea în tine. Pentru că știm cu toții, declară Brandi, ca femeie, încrederea în tine este pilonul oricărui viitor succes din viața ta.

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

    Ai intrebari?

    Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.

    Newsletter