Femeie – află cine ești și ce este iubirea!

Ești femeie și uneori te afli la capătul puterilor? Simți că tot ceea ce ai construit până acum este ca un zid aflat în fața fericirii tale, un zid ce urmează să se dărâme, o viață scursă fără rost și tot ceea ce ai adunat până acum sunt temeri, sunt vise ținute secret, sunt amintiri ce te întorc iar și iar într-o viață ce pare să nu îți aparțină mai deloc.

femeie

Uneori, ai senzația că ești propriul tău musafir, că trăiești prezentul asemenea unui val puternic din mijlocul unui ocean, ai senzația că totul urmează să se curme. Și tot ceea ce îți rămâne este o stare de îngrijorare puternică, frică, teamă de pierdere, de suferință. Te simți neiubită, te simți nedorită, simți că nu exiști pentru nimeni.

Dar oare, pentru cine ar trebui să exiști? Nu-ți ești suficientă? Vrei să fugi departe, într-o lume în care existența asta tristă să se curme, într-o lume ideală, într-o proiecție? Nu, dragă femeie, rămâi aici, cu tine pentru că doar așa îți va fi bine!

Privește-te în oglindă și sigur fața aceea tristă, ochii pătrunzători, în culori puternice te vor ajuta să mergi mai departe pentru că iubirea există, se simte, este în tine, trăiești prin ea. Nu trebuie să te cucerească nimeni și nici să faci cuceriri, tot ceea ce trebuie să faci este să simți realitatea, prezentul, să te simți pe tine, să îți permiți să trăiești clipa, momentul, să îți permiți să te simți frumoasă, să spui „da” oricărei provocări care ți-ar face bine, să fii tu și atât. Toți ceilalți sunt musafirii vieții noastre, toți ceilalți ne însoțesc în drumul nostru prin experiențe, toți ceilalți ne văd diferit, dar doar un singur om trebuie să te cunoască – tu! Tu ești aceea și ești responsabilă cu destinul tău, cu viața ta, cu schimbarea ta!

Doar tu știi cum și ce trebuie să iubești, ce păstrezi în interiorul sufletului tău sau pe cine, cu cine pornești la drum și pe cine părăsești, doar tu ești cea care merită să se iubească!

Scapă de temeri, alungă tristețea și transformă-te într-o femeie autentică, care să strălucească cu adevărat pe scena vieții. Și nu uita – nu există pentru tine pierdere de oameni dragi, ci doar oameni care te-au pierdut și durerea le va aparține la un moment dat.

Dacă te afli într-un moment de cumpănă a vieții tale, simți că nu mai ai puteri, că totul merge pe dos și ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. O întreagă echipă a clinicii FeminasMed te va ajuta să depășești problemele cu care te confrunți, iar prin serviciile noastre de psihologie vei reuși să te regăsești pe tine, să te cunoști, să te identifici cu prezentul, să scapi de depresii și anxietate.

În viață nu există frici și temeri, există doar „nu vreau să scap de acolo”. Și pentru a-ți fi bine trebuie să ții cont de un singur lucru – în viață nu trebuie să fii „anexa” nimănui, ai o existență de sine stătătoare, ești o persoană cu drepturi și obligații, ești frumoasă, ești vie, ești acea rază de soare ce le lipsește unora în existența lor. De aceea, ori de câte ori simți că te afli pe marginea unei prăpastii sau pur și simplu atunci când îți dorești să vorbești cu o persoană care să te poată înțelege întru totul, nu ezita să apelezi la noi.

Vom afla cine ești și ce ai ales să fii, pornind de la relații, profesie și dezvoltare, vom da o definiție fericirii, vei afla dacă ești sau nu diferită, vei scăpa de vocea părinților, vei reuși să scapi din relațiile toxice care te înconjoară, dar mai ales vei învăța cum să ieși din zona de confort și cum scapi de frici și temeri și cum să ajungi la iubirea de sine.

Femina s Med

Pentru programări: 0758 255 838

Tudor Vianu, nr.5-7, ap.5

Cauți clinică obstetrică ginecologie în București, sector 2?

Contactează-ne și te ajutăm cu orice informație.

0758 255 838 0758 255 838 Str. Vatra Luminoasa nr 2-24 Luni – Vineri: 09:00 – 20:00 Lasă-ne un mesaj

    Ai intrebari?

    Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.

    Newsletter